客房与价格

Alle comfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Selecteer uw gewenste kamertype voor een heerlijke overnachting.

Tweepersoonskamer comfort

De tweepersoonskamer comfort met douche is comfortabel en sfeervol, modern ingericht met extra lange bedden (2.10 meter), televisie, telefoon en bureau. De kamer beschikt over een badkamer met douche en toilet. De kamer is gelegen aan de voor- en de zijzijde van het pand met uitzicht op de gezellige winkel- en uitgaansstraat.

25,65

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Kleine tweepersoonskamer comfort rustig gelegen

Deze kleine tweepersoonskamer comfort met douche is comfortabel, sfeervol en modern ingericht met extra lange bedden (2.10 meter), televisie, telefoon en bureau. De kamer beschikt over een badkamer met douche en toilet. De kamer is gelegen aan de rustige achter- of patiozijde van het hotel.

25,65

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Driepersoonskamer comfort mindervalide

Deze ruime 3-persoonskamer comfort is geschikt voor mindervaliden en zeer ruim van opzet. De kamers is modern en sfeervol ingericht en beschikt over extra lange bedden (2.10 meter), televisie, telefoon en bureau. De kamer beschikt over een badkamer met bad en een toilet.

32,78

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer comfort rustig gelegen

De tweepersoonskamer comfort met douche is comfortabel, sfeervol en modern ingericht met extra lange bedden (2.10 meter), televisie, telefoon en bureau. De kamer beschikt over een badkamer met douche en toilet. De kamer is rustig gelegen aan de achterzijde van het hotel.

32,78

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer luxe

De tweepersoonskamer luxe met bad is zeer ruim van opzet en comfortabel en sfeervol ingericht. De kamer is voorzien van extra lange bedden (2.10 meter), televisie, telefoon en bureau. De kamer beschikt over een badkamer met bad en een toilet. Deze kamer bevindt zich aan de voor- en zijzijde van het hotel met uitzicht op de gezellige winkel- en uitgaansstraat.

32,78

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer luxe rustig gelegen

De tweepersoonskamer comfort met bad is comfortabel, sfeervol en modern ingericht met extra lange bedden (2.10 meter), televisie, telefoon en bureau. De kamer beschikt over een badkamer met bad en toilet. De kamer is rustig gelegen aan de achter- of patiozijde van het hotel.

42,28

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Junior Suite

Onze junior suite met stoomdouche is ruim opgezet en comfortabel en modern ingericht. De kamer is voorzien van extra lange bedden (2.10 meter), televisie, telefoon en bureau. De badkamer beschikt over een toilet en een heerlijke stoomdouche. De kamer bevindt zich aan de gezellige voor- of zijzijde van het pand met uitzicht op de gezellige winkel- en uitgaansstraat. De kans op geluidsoverlast is aanwezig.

49,40

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Familiesuite met bad rustig gelegen

Onze familie suite met bad beschikt over twee aparte slaapkamers, een ruime zithoek en badkamer met bad en toilet die toegankelijk is vanuit beide slaapgedeeltes. De kamer is daarnaast voorzien van extra lange bedden (2.10 meter), televisie, telefoon en bureau en is sfeervol en comfortabel ingericht. De suite is rustig gelegen aan de achter- of patiozijde van het hotel.

61,28

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Junior Suite rustig gelegen

De junior suite met bubbelbad is ruim van opzet en comfortabel en sfeervol ingericht. De kamer is voorzien van extra lange bedden (2.10 meter), televisie, telefoon en bureau. De badkamer beschikt over een toilet en een bubbelbad. Deze kamer bevindt zich aan de rustige achterzijde van het hotel.

61,28

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

请稍候
结果正在更新。