Hotel-Restaurant De Cooghen op TexelOp slechts 100 meter afstand van het strand en de duinen

Boek een kamer

Over Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

Op het bekende Nederlandse Waddeneiland Texel ligt Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen. Het hotel op Texel heeft diverse faciliteiten waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Uiteraard heeft ook het eiland genoeg te bieden voor een weekend of midweek weg.

Aangenaam overnachten

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen beschikt over 62 comfortabele hotelkamers. Naast de sfeervolle kamers beschikt het hotel over aangename faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van de sauna of het Turks stoombad wanneer u even tot rust wilt komen. Wilt u liever de natuurrijke omgeving ontdekken? Huur dan een fiets of e-bike van het hotel en ga op pad op Texel.

Bovendien beschikt het hotel over een heerlijk à la carte restaurant, genaamd Restaurant Pure. Hier kunt u na een actieve dag plaatsnemen voor een heerlijk en uitgebreid diner. Tevens kunt u in de lounge, aan de bar of op het terras bijkomen. Voor zakelijke doeleinden zijn er eveneens diverse mogelijkheden bij Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen.

Ontdek het eiland Texel

Op slechts 100 meter van de kust ligt Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen in de badplaats De Koog. Vanuit het hotel op Texel kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken over het eiland. Texel heeft stranden, duinen, bossen, polders en prachtige dorpjes om te bezoeken tijdens uw verblijf.

In de omgeving van het hotel vindt u Nationaal Park Duinen van Texel en natuurgebied De Slufter. Daarnaast is een bezoek aan de vuurtoren of proeflokaal Texelse bierbrouwerij een aanrader wanneer u op Texel bent. Wilt u er binnenkort even tussenuit? Dan vindt u hier alles wat u nodig heeft voor een compleet, onbezorgd weekendje weg.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.